Skip Navigation Links
MTI-Eco - gazdasági hírek, információk azonnal

Késlekedés nélkül eljuttatjuk Önhöz a gazdasági híreket, információkat belföldről és a világ minden tájáról. Napi 100-120 hírt kínálunk makrogazdaságról, vállalatokról, a világ tőzsdéiről, lényeges áru- és pénzpiaci fejleményekről, amelyek megkönnyíthetik pénzügyi döntéseit.

Hírt adunk a gazdaságpolitikai bejelentésekről, a döntések hatásáról, ismertetjük az elemzők értékelését a legfontosabb makrogazdasági adatokról, a gazdasági szabályozók változásairól. Bemutatjuk a gazdaságkutatók előrejelzéseit, a tőzsdei cégek gyorsjelentéseit, valamint számos cég és vállalkozás gazdasági helyzetét és aktuális célkitűzéseit. A híreket áttekinthetően, tematikus csoportosításban is elérheti, az adatbázisban pedig 2001-ig visszamenőleg kereshet.

A szöveges hírek mellett grafikonokkal, több száz, folyamatosan frissített táblázattal segítjük a tájékozódást, pl. a befektetési alapok adatairól, a deviza- és valutaárfolyamokról, kamatokról, betéti lehetőségekről.

További információért kérjük, keresse munkatársainkat a (06-1) 759-5415-ös telefonszámon vagy az alábbi e-mail címek valamelyikén:
voros.laura@mtva.hu, tartalomertekesites@mtva.hu.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

X
Publisher
Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
Tel: (+36-1) 441-9061
E-mail: info@dunamsz.hu

Tartalomért felelos kiadó
Szabó Eszter MTI igazgató

Értékesítés
e-mail: tartalomertekesites@mtva.hu

A médiaszolgáltató felett joghatósággal rendelkező tagállam:
Magyarország

Joghatóság:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH)
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
(+36-1) 457-7100
nmhh.hu

 
Information
Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fentartva.Bejelentkezés
 
 
English
Figyelmébe ajánljuk
MTI hírek